Claes Andersson

Kirjailija, muusikko, psykiatri

Tutustuin Jussiin vuosia sitten, kun hän oli Vasemmistonuorten puheenjohtaja. Hän vaikutti fiksulta, tietorikkaalta, rauhalliselta ja pohdiskelevalta. Mutta ehkä tärkeintä: hän ei ole fanaatikko, ei ole fundamentalisti, vaan osaa kuunnella ja ottaa muiden näkemyksiä huomioon. Sellaista ihmistä tarvitaan luotsaamaan Vasemmistoliittoa kohti huomispäivää. Muun muassa näistä syistä haluan tukea Jussi Saramoa eduskuntavaaleissa. Tue sinäkin!

Merja Kyllönen

Euroopan parlamentin jäsen

On ollut ilo tuntea Jussi jo vuosien ajan ja mies paranee kuin viski vanhetessaan! Jussi on asioissa mukana täysin palkein. Hän ei luule tai arvele, vaan selvittää ja perehtyy. Verkostot miehellä on niin moninaiset, että jopa politiikan valtateillä vuosia kolunnut meppi on kateudesta vihreänä. Nyt jos koskaan on Uudenmaan immeisten aika tarttua äänestyskopeissa Jussin numeroon ja tehdä hänestä toimeen ahkerasti tarttuva edusmiehenne. Kun lähet vaaleissa Jussin mukkaan, niin ei mene miehessä äänet hukkaan!

Yiannis Bournous

SYRIZA:n puoluehallituksen jäsen

EU:n ja jäsenvaltioiden oikeistolaiset johtajat sekä IMF ovat syösseet Euroopan kansat työttömyyteen, kurjuuteen ja kansallismieliseen vastakkainasetteluun. Suomalaisten ja kreikkalaisten työntekijöiden edut eivät ole vastakkaisia, päinvastoin, meillä on yhteinen etu ajettavana pankkeja, suurta pääomaa ja keinottelua vastaan.
Jussi Saramo ei ole vain hyvä ystävä. Hän on arvokas joukkuetoveri jolla on tarvittava osaaminen suurella areenalla käytävään kamppailuun paremman maailman puolesta. Siksi toivotan hänelle parasta onnea!

Silvia Modig

Kansanedustaja

Jussi on osaava, asiantunteva ja luotettava. Jussi on helposti lähestyttävä ja siltä voi kysyä neuvoa mihin vain asiaan. Se kuuntelee ja vastaa. Se jaksaa myös vääntää vastauksen rautalangasta, jos jengi ei muuten tajua. Jussi kuuluu eduskuntaan!

Minttu Sillanpää

Kaupunginvaltuutettu, Vantaan Vasemmiston pj., Jussin puoliso

Jussi osaa yhdistää realismin ja idealismin oikealla tavalla. Se haluaa tehdä maailmasta paremman ja onnistuu siinä, koska se osaa tehdä politiikkaa. Jussista tulee just paras kansanedustaja! Pidetään huoli, että se tulee valituksi.