Jussi on syntynyt Porvoossa kesällä 1979 perheen kolmantena lapsena. Tällä hetkellä hän asuu Vantaan Tikkurilassa yhdessä puolisonsa ja yksivuotiaan tyttärensä kanssa.

Jussi on toiminut kaupunginvaltuutettuna jo yli 16 vuoden ajan. Vuonna 2000 hänet valittiin Porvoon kaupunginvaltuustoon. Porvoossa Jussi toimi valtuutettuna kaksi kautta, kunnes muutti Vantaan Länsimäkeen. Vantaan kaupunginvaltuustoon hänet valittiin ensimmäisellä yrittämällä vuonna 2008.

Töitä Jussi on tehnyt mm. huoltomiehenä, vartijana, nuoriso- ja perhekodissa, lavaste- ja messurakentajana, ministerin erityisavustajana sekä Vasemmistonuorten puheenjohtajana. Koulutukseltaan hän on tietotekniikan asentaja. Nykyään Jussi on toiminnanjohtaja hyväntekeväisyysjärjestö Solaris-Lomissa.

Harrastuksista tärkein on ollut salibandy, jonka parissa Jussi on toiminut niin pelaajana, valmentajana kuin tuomarinakin. Nykyään Jussi pelailee viikoittain sulkapalloa. Kesällä Jussin voi löytää festareiden lisäksi melomasta Keravan- ja Vantaanjoelta.

Laajan asiantuntemuksensa ja osaamisensa yhteiskunnallisissa asioissa Jussi on hankkinut monipuolisissa työtehtävissä. Luottamustoimia on vuosien saatossa kertynyt vino pino, mm. Suomen Attacin puheenjohtajana ja Euroopan Vasemmistopuolueen hallituksen jäsenenä.

Kuvia vaalikentiltä